#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Son Saniyede Galibiyeti Buldu: 64-65

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, DİBA Spor Kulübü ile deplasmanda oynadığı maçta son saniyede attığı basketle 64-65 galibiyete ulaştı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 8.hafta karşılaşmasında DİBA Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Ankara Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada DİBA Spor Kulübü üçüncü çeyreğe kadar üstünlüğü sağladı. Turgutlu Belediyespor ekibi Deniz Şanlı’nın son saniyede attığı basketle 64-65 öne geçerek maçın galibi oldu. Kaptan Yasemin Güneş, 18 sayı, 4 ribaund, 1 asistlik skorla takıma galibiyeti getiren isimlerden biri olurken, takımı son saniyede galibiyete ulaştıran Deniz Şanlı 14 sayı, 1 ribaund, 1 asist, Fatma Nur İçaçan 12 sayı, 6 ribaund, Şule Aktaş 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Dilek Topdemir 9 sayı, 7 ribaund, 5 asistlik skorla maçın diğer skorer isimleri oldular.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz takımı yalnız bırakmadı

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Eşi Nazan Honaz, Turgutlu Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Kanık ile birlikte Ankara’da oynanan karşılaşmayı tribünden takip ederek takıma destek oldu.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “DİBA Spor Kulübü ile mücadelemizde son saniyede aldığımız sayı bizi galibiyete taşıdı. Maça iyi başlayamadık ve ilk yarıyı 14 sayı geriden kapattık. Buna rağmen motivasyonumuzu düşürmedik ve son saniyedeki basketle kazanan taraf olduk. Pazar günü Elazığ İl Özel İdare Takımı ile kendi evimizde sahaya çıkacağız. Önümüzdeki maçı da kazanmayı çok istiyoruz” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız heyecan dolu bir maç yaşattılar. Son saniyede kazandığımız galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi sahadaki mücadeleleri ve galibiyetleri için tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.