#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımın Kupa Mücadelesi Başlıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının Kadınlar Federasyon Kupası’nın ilk maçındaki rakibi Urla Belediyesi olacak. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 13 Eylül Salı günü saat 15:15’te başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2022-2023 sezonunu Kadınlar Federasyon Kupası ile açıyor. Eskişehir’de 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Kadınlar Federasyon Kupası karşılaşmalarında Turgutlu Belediyespor ekibinin ilk rakibi Urla Belediyesi olacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı kupa maçlarında Kırklareli Basketbol ve Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor takımları ile de mücadele edecek.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Urla Belediyesi ile 13 Eylül Salı günü saat 15:15’te Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Turgutlu Belediyespor ekibi, Kırklareli Basketbol Takımıyla 14 Eylül Çarşamba günü saat 13:30’da Şehit Anıl Gül Spor Salonu, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor Takımıyla 15 Eylül Perşembe günü saat 13:00’da Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda mücadele edecek. Maçlar aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “TKBL’deki mücadelemize Kadınlar Federasyon Kupası maçlarıyla başlıyoruz. İlk rakibimiz Urla Belediyesi olacak. Kadınlar Federasyon Kupası maçlarını, sezon öncesinde değerlendirme yapabilmek ve başarılarımıza bir yenisini daha eklemek adına çok önemsiyoruz. Kupa maçlarında kentimizi en iyi şekilde temsil ederek güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.