#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımına Sezon Öncesi Moral Yemeği

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz ve yönetim kurulu, teknik ekibi ve oyuncularıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Federasyonu’nun davetiyle Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde başarıyla mücadele eden, bu sezonda gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu güçlendiren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Orta Park Restoran’da düzenlenen organizasyonda Başkan Çetin Akın, yeni sezon öncesinde kadın basketbol takımına başarı dileklerini iletti.

Akşam yemeğine Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, yönetim kurulu üyeleri Evren Erbaş, Hale Bozdemir, Orhan Mert, Emrah Kanık, Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül, kadın basketbol takımı teknik ekibi, altyapı antrenörleri ve oyuncuları katıldı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımına başarılar dileyen Başkan Çetin Akın, “Belediyemiz Kadın Basketbol Takımı yönetim kurulu, teknik ekibi ve oyuncularımızla akşam yemeğinde bir araya geldik. Yeni sezona hazırlanan takımımıza başarılar diler, sakatlıkların olmadığı bir sezon temenni ederim” dedi.

Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz ise, “Yeni sezon öncesinde düzenlenen moral yemeğinde kadın basketbol takımımız teknik ekibi ve oyuncularımızla buluştuk. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı olarak başarılı ve iddialı bir sezon geçirmek için hazırlıklarımıza başladık. Başkanımız Çetin Akın’a ise destekleri için sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.