Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'ndan Maça Davet

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 25 Eylül Pazar günü oynanacak Botaş Gelişim maçı öncesinde esnafı ziyaret ederek karşılaşmaya davet etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2022-2023 sezonunun ilk maçına çıkmaya hazırlanan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Takım oyuncuları, ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 25 Eylül Pazar günü (yarın) saat 14:30'da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda Botaş Gelişim Takımı ile oynanacak maç davet etti.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Kadın Basketbol Takımımız gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretiyle pazar günü oynayacakları karşılaşmaya esnafımızı ve hemşehrilerimizi davet etti. Takımımıza gönül veren tüm taraftarlarımızı evimizde oynayacağımız Botaş Gelişim maçına davet ediyorum" dedi.