#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının Federasyon Kupası’ndaki Rakipleri Belli Oldu

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının Kadınlar Federasyon Kupası’nda mücadele edeceği grup ve rakipleri belli oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2022-2023 sezonun başlamasına sayılı günler kala Kadınlar Federasyon Kupası’nın maç takvimi belli oldu. Buna göre B Grubu’nda mücadele edecek olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının Kadınlar Federasyon Kupası’ndaki rakipleri Urla Belediyesi, Çeşme Basketbol, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor oldu.

Turgutlu Belediyespor ekibi ilk maçını 13 Eylül Salı günü Urla Belediyesi, ikinci maçını 14 Eylül Çarşamba günü Çeşme Basketbol ile oynayacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası’nın son maçında 15 Eylül Perşembe günü Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor karşı karşıya gelecek.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan kura çekimi sonucunda Kadınlar Federasyon Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu. TKBL’nin başlamasına çok az bir süre kala oynayacağımız maçlar, lig öncesinde durumumuzu ve eksiklerimizi görebilme açısından büyük bir şans olacak. Takım olarak Kadınlar Federasyon Kupası maçlarına oldukça önem veriyoruz. En iyi sonuçları almanın gayreti içerisinde olarak kupa karşılaşmalarında Turgutlu’muzu her zamanki gibi başarıyla temsil etmeyi istiyoruz. Kadınlar Federasyon Kupası’nın takımımıza ve spor camiası için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.