#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın Fikstürü Belli Oldu

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın 2022-2023 sezonu fikstürü belli oldu. Turgutlu Belediyespor’un ilk rakibi Botaş Gelişim olacak.

Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol Federasyonunun davetiyle Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden ve ilk defa yer aldığı ligde play-off hedefini gerçekleştiren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın 2022-2023 sezonundaki fikstürü belli oldu. Kadınlar Federasyon Kupası’nın ardından 24 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan normal sezonda Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı sezonun ilk karşılaşmasını Botaş Gelişim ile oynayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın TKBL’deki rakipleri ise Botaş Gelişim, Elazığ Basketbol, Urla Belediyesi, Antalya Güneşi, HDI Sigorta Yalova VIP, Çeşme Basketbol, Fenerbahçe Gelişim, DİBA, Elazığ İl Özel İdaresi SK, Boğaziçi Basketbol, Tarsus Belediyesi, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Karşıyaka Çarşı Koleji, İzmit Belediyespor ve Emlak Konut Gelişim olacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2022-2023 sezonu için heyecanlıyız ve sezona hazırız. Geçtiğimiz yıl ilk kez yer aldığımız TKBL’de play-off hedefimizi gerçekleştirerek başarılı bir takım olduğumuzu ortaya koymuştuk. Bu sezon ligi ve rakiplerimizin pek çoğunu tanıyoruz. Bir önceki sezonda edindiğimiz bütün tecrübelerden yararlanarak yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Yeni sezonun takımımız ve spor camiası için hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.