#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının Play-off Mücadelesi Başlıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, play- off mücadelesine Botaş Gelişim maçıyla başlayacak. Ankara’da oynanacak karşılaşma 13 Nisan Çarşamba günü 17:30’da başlayacak.

İlk kez yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL), play-off maçlarına adını yazdırmayı başaran Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ilk maçını Botaş Gelişim Takımı ile oynayacak. Normal sezonu sekizinci sırada tamamlayan Turgutlu Belediyespor ekibi, play-off çeyrek final karşılaşmalarındaki ilk maçında rakibi Botaş Gelişim’in evine konuk olacak. Çeyrek final karşılaşmalarında 2 galibiyet alan takım turu geçerek yarı finale adını yazdıracak.

Turgutlu Belediyespor-Botaş Gelişim karşılaşması 13 Nisan Çarşamba günü saat 17:30’da Ankara DSİ Etlik Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “İlk kez yer aldığımız TKBL’de play-off hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Sezon boyunca mücadeleden vazgeçmeyen, istekli ve güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Şimdi ise önümüzde zorlu rakipler ve maçlar var. Biz sahada aynı istek ve motivasyonla oynamaya devam edeceğiz. Sezon boyunca her zaman yanımızda olan Başkanımız Çetin Akın ve Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz ise, “Takımımız sezon boyunca çok mücadele etti ve bu başarıyı hakkıyla kazandı. TKBL’de öncelikli hedefimiz play-off’du ve bunu başardık. Her zaman olduğu gibi takımımızın kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Play-off maçlarında oyuncularımız ve teknik ekibimize yürekten başarılar diliyoruz” dedi.