#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın Rakibi Çeşme Basketbol

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın TKBL beşinci haftadaki rakibi Çeşme Basketbol olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, 6 Kasım Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak.

Bu yıl Türkiye Basketbol Federasyonu’nun davetlisi olarak TKBL’de mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, beşinci maçına çıkacak. Rakibi Çeşme Basketbol’u kendi evinde ağırlayacak olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, galibiyet parolasıyla sahada tüm gücünü ortaya koyacak.

Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda saat 14:30’da başlayacak karşılaşmada TBF’nin aldığı karar doğrultusunda yüzde yüz kapasiteyle seyirci alınabilecek. Salona girişlerde aşı kartı ve HES Kodu kontrolü yapılacak.

Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya galibiyet hedefiyle çıkacaklarını söyleyen Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Deniz Olgun, “Bir maç aranın ardından bu hafta yine kendi sahamızda oynayacağız. Mücadele etmekten vazgeçmeyen, güçlü ve hırslı bir takımız. Her maçta olduğu gibi cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmaya da galibiyet hedefiyle çıkacağız. Tüm basketbol severlerimizi takımımıza destek olmak üzere maçımızı izlemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.