#



Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın Rakibi Urla Belediyesi Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) üçüncü maçında Urla Belediyesini evinde ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, 9 Ekim Pazar günü saat 14:30’da başlayacak.

Geçtiğimiz hafta Karabulut Elazığ Basketbol Takımı ile deplasmanda oynadığı ilk maçtan 87-81 mağlup ayrılan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, sezonun üçüncü karşılaşmasını evinde oynayacak. Turgutlu Belediyespor ekibinin rakibi ise Urla Belediyesi olacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası’nda Urla Belediyesi ile mücadelesinde 75-66 galip gelmeyi başarmıştı.

Turgutlu Belediyespor-Urla Belediyesi karşılaşması 9 Ekim Pazar günü saat 14:30’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Maça girişler ise ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “TKBL’deki mücadelemize devam ediyoruz. Rakibimiz Urla Belediyesi olacak. İlk iki maçımızda sahada çok iyi oynamamıza rağmen ne yazık ki istediğimiz sonuçları alamadık. Geçtiğimiz maçlardan edindiğimiz tecrübelerle önümüzdeki karşılaşmalara odaklanmış durumdayız. Sahada en iyi şekilde mücadele ederek bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği takımımızın motivasyonu açısından çok önemli ve değerli. Bu sebeple tüm sporseverlerimizi pazar günü oynayacağımız maça davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Manisa’mızın tek kadın basketbol takımı TKBL mücadelesine devam ediyor. Takımımıza Pazar günü Urla Belediyesi ile oynayacağı müsabakada başarılar diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi ise kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.