#



Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Yalova VIP’i Ağırlayacak


Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Çarşamba Günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda saat 17:00’da başlayacak müsabakada HDI Sigorta Yalova VIP’i ağırlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Manisa’yı temsil eden tek takım Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Çarşamba Günü HDI Sigorta Yalova VIP’i ağırlayacak. Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 17:00’da başlayacak.
Dördüncü haftası geride kalan TKBL’de Turgutlu Belediyesi aldığı bir galibiyet ile 12. sırada bulunurken 15. sırada bulunan Yalova takımının galibiyeti bulunmuyor.

Taraftarımızın desteği çok önemli”

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “Sezona şanssızlıklarla başladık. Yabancı oyuncumuz sakatlandı, ayrıca istemediğimiz iki ayrılık yaşadık. Eksiklerimize rağmen takımımız mücadele anlamında iyi maçlar çıkardı. Son maçımızda ise talihsiz bir hakem triosu ile karşılaştık. Yalova maçıyla birlikte bir galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bu anlamda taraftarımızın desteği çok önemli. Tüm halkımızı Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’na Manisa’nın tek kadın basketbol takımına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı: “Son oynadığımız Alanya Belediyesi maçının başından sonuna taraflı bir hakem yönetimi ile karşılaştık. Sürekli aleyhimize çalınan düdükler takımımızın gerçek mücadelesini göstermesini engelledi. Çarşamba günü oynayacağımız Yalova maçıyla birlikte bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Sakat oyuncularımızın iyileşmesi ve eksik bölgelere yapacağımız takviyelerle ligdeki iddiamızı tekrar ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.