Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol’da Teknik Kadro Şekillendi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2023-24 sezonuna Başantrenör Kaan Artun yönetiminde girecek Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın teknik kadrosunda görev yapacak isimler belli oldu.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Başantrenörlük görevine getirilen Kaan Artun ile yola devam etme kararı alan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın teknik kadrosunda görev yapacak isimler şekillendi. Teknik kadroda Başantrenör Kaan Artun’nun yanı sıra tecrübeli çalıştırıcı Ceyhan Önk, A Takım Yardımcı Antrenörü ve Altyapı Koordinatörü olarak görev yapacak. Kırmızı Siyahlılar’ın ekibinde A Takım Yardımcı ve Altyapı Antrenörleri Batuhan Cantak, Büşra Çeçen ile deneyimli Sağlıkçı, Masaj Terapisti Ersin Subaşılı da yeni sezon teknik kadrosuna dahil olacak. Geçtiğimiz sezon takımın formasını terleten oyuncu Emine Çetinkaya ise teknik ekip kadrosuna katılarak A Takım Yardımcı ve Altyapı Antrenörü olarak görev yapacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın idari menajerliğini ise, geçtiğimiz sezon aynı görevde bulunan Hüseyin Pamuk üstlenecek.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Başantrenör Kaan hoca ile yeni sezonda da beraber olacağız. Kadın basketbol takımımızın teknik kadrosu da şekillendi. Hepsi birbirinden kıymetli ve başarılı hocalarımız ile yeni sezonda da elimizden gelenin en iyisini yaparak mücadele edeceğiz. Teknik kadromuzun transferini kondisyoner alarak kapatacağız. Hocalarımıza ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.