#

Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Türkiye Finallerinde

Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Küçük Kızlar Hentbol Yarı Final müsabakalarında rakiplerini yenerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, “Türkiye Hentbol Federasyonu 2022-2023 Sezonu Küçük Kızlar Yarı Final Müsabakaları”nda Turgutlu’yu ve Manisa’yı temsil etti. Bursa’da 30 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında oynanan yarı final karşılaşmalarında Bursa Bosch Spor Kulübü’nü 23-9, Kocaeli Dilovası Gençlik ve Spor Kulübü’nü 40-6, Cevizli Atak Spor Kulübü’nü 26-24 skorla mağlup eden Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, final müsabakalarına adını yazdırmayı başardı. Kadın Hentbol Takımı son maçını Osmangazi Belediye Spor Kulübü ile oynayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Sporun pek çok branşında kentimizi profesyonel liglerde temsil etmeyi sürdürüyoruz. Kadın hentbol takımımız Turgutlu’muzun ve Manisa’mızın tek temsilcisi olarak Türkiye Hentbol Federasyonunun yarı final müsabakalarında başarıyla mücadele ederek finale adını yazdırdı. Hentbol takımımız oyuncuları ve antrenörümüz Ergun Erbay’ı kutluyor, final maçlarında başarılar diliyorum” dedi.