Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Evindeki İlk Maçına Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 2. Ligindeki ikinci maçını Akhisargücü ile 7 Kasım Pazar günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynayacak.

Tarihinde ilk kez Kadınlar 2. Ligi takımları arasında yer alan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, kendi evinde oynayacağı ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Kadınlar 2. Ligindeki ikinci hafta maçına çıkacak olan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın rakibi Akhisargücü olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşma, 7 Kasım Pazar günü saat 14:00’da başlayacak.

Tüm sporseverleri pazar günü oynanacak karşılaşmaya davet eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Kadınlar 2. Ligindeki ikinci maçımızda rakibimiz Akhisargücü olacak. Kendine güvenen, iddialı bir takım olarak evimizde oynayacağımız ilk maçımızda sahadan galip olarak ayrılacağımıza inanıyoruz. Bütün sporseverlerimizi pazar günkü karşılaşmamıza gelerek takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.