Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Ligin Son Maçına Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi’nin son maçında Özel Gelişim Koleji takımını evinde ağırlıyor. Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 4 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi 6. Grubunun 18. hafta müsabakasında Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı kendi evinde Özel Gelişim Kolejiyle karşılaşacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 4 Mart Cumartesi günü saat 14:00 itibariyle başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Voleybol Takımımız ligin son maçına çıkıyor. Cumartesi günü oynanacak Özel Gelişim Koleji karşılaşmasıyla beraber 18 haftalık lig sürecini tamamlıyoruz. Kadın Voleybol Takımımızın tamamı altyapıdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Gelişmeye ve ilerlemeye açık olan takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Bütün takım oyuncularımıza ve ekibimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.