#

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Rota Koleji’ni Konuk Edecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ligin 12. hafta maçlarında Rota Koleji’ni kendi evinde konuk edecek. Kadın Basketbol Takımı ise Emlak Konut Gelişim’e karşı mücadele edecek.

TVF Kadınlar 2. Ligi’nde 11 haftayı geride bırakan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Rota Koleji ile karşı karşıya gelecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka 24 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak. Maça girişler ücretsiz olacak.

Kadın Basketbol Takımının rakibi Emlak Konut Gelişim olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın basketbol takımı İstanbul deplasmanına çıkacak. Kadın Basketbol Takımı, ligdeki 15. maçını Emlak Konut Gelişim ile oynayacak. İki takımın mücadelesi 23 Aralık Cuma günü saat 19:00’da Başakşehir Spor Kompleksi’nde yaşanacak. Maç Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “ Cuma günü Emlak Konut Gelişim’e karşı mücadele edecek olan Kadın Basketbol Takımımıza ve cumartesi günü rakibi Rota Koleji ile kendi sahasında oynayacak olan Kadın Voleybol Takımımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.