Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Uşak Deplasmanında

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın rakibi Uşak Gençlik Merkezi olacak. Uşak Kalfa Korusu Spor Salonu’nda oynanacak maç, 18 Aralık Pazar günü saat 15:00’da başlayacak.

TVF Kadınlar 2. Lig mücadelesine devam eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, 11. hafta müsabakalarında Uşak Gençlik Merkezi ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. Rakibin sahasında oynanacak karşılaşma 18 Aralık Pazar günü saat 15:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor ekibi Uşak Gençlik Merkezi ile oynadığı ilk maçı (25-23) (25-15) (25-21) skorla 3-0 yenerek maçın galibi olmuştu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Voleybol Takımımız 10 haftadır TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadelesini sürdürüyor. Pazar günü rakibi Uşak Gençlik Merkezi ile maça çıkacak olan Kadın Voleybol Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.