#

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Uşak’tan Galibiyetle Döndü

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Uşak Gençlik Merkezi ile oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

TVF Kadınlar 2. Ligi 11. hafta maçında Uşak Gençlik Merkezi ile karşı karşıya gelen Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı karşılaşmada gülen taraf oldu. Uşak Kalfa Korusu Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Turgutlu Belediyespor ekibi (13-25), (21-25), (18-25) set sonuçlarıyla rakibini 3-0 yendi.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın 12.hafta müsabakalarındaki rakibi ise Rota Koleji olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda yaşanacak mücadele 24 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 14.haftasında İzmit Belediyespor Takımına karşı oynadı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eşi Sabriye Akın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Eşi Nazan Honaz, Turgutlu Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş’ın da tribünden takip ettiği maçta Turgutlu Belediyespor ekibi sahadan 50-72 mağlup olarak ayrıldı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Rakibimiz Uşak Gençlik Merkezi ile oynadığımız ikinci maçımızı da 3-0 kazandık. Takım olarak sahada iyi mücadele ettik ve neticesini de aldık. Bir sonraki maçımızda Rota Koleji ile kendi sahamızda karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmayı da kazanmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Voleybol Takımımızı aldıkları 3-0’lık galibiyetten dolayı yürekten kutluyor, bu hafta sonu Rota Koleji Takımıyla oynayacakları karşılaşmada şimdiden başarılar diliyorum” dedi.