Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımından Sezon Öncesi Moral Galibiyeti

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi öncesinde hazırlık maçını Manisa Büyükşehir Belediyespor Takımı ile oynadı. Turgutlu Belediyespor ekibi hazırlık maçını 3-0 kazandı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Liginin başlamasına sayılı günler kala antrenman programlarına devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı sezon öncesinde hazırlık maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor Takımıyla mücadele etti. Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın galibi 3-0’lık skorla Turgutlu Belediyespor Ekibi oldu.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “TVF Kadınlar 2. Liginin ilk maçını 8 Ekim Cumartesi günü Seramiksan ile oynayacağız. Manisa Büyükşehir Belediyespor Takımı ile gerçekleştirdiğimiz hazırlık maçımızı ise 3-0 kazandık. Bu hazırlık maçıyla takımımız sezona hazır olduğunu gösterdi. Takımımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.