#

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımının İlk Rakibi Seramiksan Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi 2022-2023 sezonunun ilk maçını Seramiksan Takımı ile oynayacak. Turgutlu derbisinin yaşanacağı karşılaşma 8 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez yer aldığı TVF Kadınlar 2. Lig mücadelesini bu yıl da sürdürecek olan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı sezonun ilk maçına çıkıyor. Turgutlu Belediyespor ekibini ilk rakibi ise Seramiksan olacak.

Turgutlu Belediyespor – Seramiksan mücadelesi 8 Ekim Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda yaşanacak. Maç saat 14:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımından Örnek Proje: “Bir Set Bir Fidan”

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakabilmek adına anlamlı bir projeye imza attı. “Bir Set Bir Fidan” projesinde TVF Kadınlar 2. Lig maçlarında kazanılan her bir set için fidan dikimi yapılacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, söz konusu fidan dikimini sezon sonunda belirlenen bir köy okuluna Turgutlu Belediyespor altyapı oyuncularıyla birlikte yapacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “TVF Kadınlar 2. Liginde 2022-2023 sezonun açılışını Seramiksan ile oynayacağımız maçla yapacağız. Takım olarak sezona hazırız. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz sahada da bunun için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. ‘Bir Set Bir Fidan’ projemizle de TVF Kadınlar 2.Lig mücadelemizi daha da anlamlı kılmayı amaçlıyoruz. Lig boyunca kazanacağımız her bir sette doğaya bir katkı sunacağız. Taraftarlarımızı ve tüm sporseverlerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Voleybol Takımımız cumartesi günü ilk maçına çıkacak aynı zamanda sezonun açılış maçını da gerçekleştirecek. Bununla birlikte ‘Bir Set Bir Fidan’ projemizle geleceğe bırakılacak temiz bir dünya için adımlarını bugünden atan Kadın Voleybol Takımımıza cumartesi günü Seramiksan ile mücadelesinde başarılar diliyor, sakatlıkların yaşanmadığı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.