#

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın Kadınlar 2. Lig Mücadelesi Başlıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın TVF Kadınlar 2. Lig mücadelesi başlıyor. Maç takvimi belli olan Kadın Voleybol Takımının ilk rakibi Seramiksan olacak.

Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez TVF Kadınlar 2. Ligi’nde yer alan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın 2022-2023 sezonu fikstürü belli oldu. Buna göre Turgutlu Belediyespor ekibinin TVF Kadınlar 2. Lig mücadelesi 8 Ekim 2022 Cumartesi günü başlayacak, 11 Şubat 2023 Cumartesi gününe kadar devam edecek. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın ilk maçında ise Turgutlu derbisi yaşanacak. Kadın Voleybol Takımı ilk karşılaşmasında Seramiksan ile karşı karşıya gelecek. Turgutlu Belediyespor ekibinin ligdeki diğer rakipleri ise Uşak Gençlik Merkezi, Rota koleji, Torbalı Belediyesi, Akhisar Belediyesi, Bergama Belediyesi, Akhisargücü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Özel Gelişim Koleji olacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiğimiz TVF Kadınlar 2. Ligi’nde bu yıl da kentimizi temsil edeceğiz. Tamamını altyapı oyuncularımızdan kurduğumuz takımımızla güzel bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. İlk günden beri takımımıza inanan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz’a desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Voleybol Takımımız TVF Kadınlar 2. Lig mücadelesine başlıyor. Takımımız geçtiğimiz sezonda ilk kez yer almasına rağmen başarılı sonuçlar ortaya koydu. Kadınlar 2. Lig tecrübesine sahip olan takımımızın bu sezonda çok daha güzel sonuçlar elde edeceğine inanıyoruz. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize Kadınlar 2. Lig yolunda başarılar diliyor, sakatlıktan uzak güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.