Turgutlu Belediyesi Kültür Kursları Başladı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle kültür kursları başladı.

Turgutlu’yu kültür ve sanat kenti yapma yolunda faaliyetlerini sürdüren Turgutlu Belediyesi, yeni dönemde kültür kurslarını başlattı. Turgutlu Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatro, resim, alçı rölyef, çini, müzik, gümüş kazaziye olmak üzere 6 farklı branşta ücretsiz verilen kültür kurslarında vatandaşların kültürel zenginliklerini geliştirmeleri aynı zamanda yeni hobi ve beceri edinmeleri amaçlanıyor.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Vatandaşlarımızın boş vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmeleri ve yeni beceriler edinmeleri amacıyla bu dönemde de kültür kurslarımızı açtık. Her yaştan vatandaşımızın kurslarımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnunuz. Kültür kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilen kültür kurslarının gün ve saatleri ise şu şekilde:

Resim kursu: Hafta içi her gün 13:00 – 17:30 saatleri arasında

Müzik kursu: Pazartesi ve salı günleri 17:00 – 20:00 saatleri arasında

Alçı Rölyef kursu: Salı, çarşamba ve perşembe günleri 13:00 – 17:30 saatleri arasında

Çini kursu: Hafta içi her gün 11:00-18:00 saatleri arasında

Gümüş Kazaziye kursu: Pazartesi ve cuma günleri 08:30-12:30, cumartesi günleri 10:00-16:00 saatleri arasında