#

Turgutlu Belediyesi Lideri Konuk Ediyor

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sekizinci maçına çıkmaya hazırlanıyor. 6 Aralık Pazar günü saat 14:00’de Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak maçta Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımının rakibi namağlup lider durumda olan Karacabey Belediyesi olacak.

Bu yıl 2. Ligde Turgutlu’yu temsil eden Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sezonun sekizinci maçında Karacabey Belediye ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı yedi maçta beş galibiyetle TVF 2. Liginde üçüncü sırada olan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sezonun sekizinci maçını kendi evinde oynayacak. Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımının galibiyet hedefiyle, rakibi Karacabey Belediye ile kıran kırana mücadele edeceği maç, 6 Aralık Pazar günü, saat 14:00’de Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak.

Pazar günü oynanacak maç hakkında konuşan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Yener Baştürk, “Bu sezonda oynadığımız yedi maçın 5’ini kazanarak başarı grafiğimizi yükseltmeye devam ediyoruz. Namağlup lider durumda olan Karacabey ile çok zor bir maç oynayacağız. Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız maçı da kazanarak altıncı galibiyetimizi elde etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz ise, “Erkek Voleybol Takımımız kazandırdığı galibiyetlerle Turgutlumuzu sevindirmeye devam ediyor. Kendi evimizde oynayacağımız maçı da kazanacağımıza inanıyor, Erkek Voleybol Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.