Turgutlu Belediyesi Lise Tiyatro Grubu Yılmaz Erdoğan’ın “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” Oyunuyla Sahnede

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Lise Tiyatro Ekibi, ünlü yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” oyununu tiyatro severlerle buluşturacak. Ekip, oyunu 23 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Konferans Salonu’nda sahneleyecek.

Düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle kentin sosyal hayatına renk getiren Turgutlu Belediyesi, tiyatroya verdiği destekle örnek olmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Atatürk Kültür Merkezi Lise Tiyatro Ekibi, ünlü yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” isimli tiyatro oyunuyla seyircilerin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Aysel Baylan Buruk’un üstlendiği 2 perdelik oyun aynı zamanda ülkenin toplumsal ve siyasal yapısını da ele alacak.

Atatürk Kültür Merkezi Lise Tiyatro Ekibinin izleyiciyle buluşturmak için gün saydığı “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?”, 23 Şubat Cuma günü TUTSO Konferans Salonu’nda saat 20.00’de sahnelenecek. 13 yaş sınırının olduğu oyuna girişler ise ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Belediyemiz Lise Tiyatro Ekibi, Yılmaz Erdoğan’ın ‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?’ oyununu hemşehrilerimizle buluşturacak. Bu güzel oyun seyircilerimizin beğenisini toplayacak. Tüm tiyatro severlerimizi oyunu izlemeye davet ediyorum” dedi.