Turgutlu Belediyesi Mobil Mutfak Aracıyla Araç Filosunu Güçlendirdi

Turgutlu Belediyesi, bünyesine mobil mutfak aracını dahil ederek araç filosunu zenginleştirdi. Mobil mutfak aracının afet durumlarında ve hayır organizasyonlarında kullanılması planlanıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile insan odaklı hizmet veren Turgutlu Belediyesi, araç filosunu güçlendirerek hizmet kabiliyetini arttırdı. Turgutlu Belediyesi, hayır organizasyonlarında kullanabileceği ve olası afet durumlarında afetzedelerin günlük yeme içme ihtiyacını karşılayabileceği mobil hizmet aracını envanterine ekledi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ile birlikte mobil mutfak aracının hazırlık aşamalarını yerinde takip etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediyemiz bünyesine mobil mutfak aracımızı kazandırdık. Olası afetlere hazır bir kent oluşturmak durumundayız. Bu tarz araçların önemini yaşadığımız deprem felaketinde gördük. Turgutlu Belediyesi olarak afet durumunda temel ihtiyaçların en doğru ve en hızlı şekilde temin edilebilmesi için araç filomuzu genişlettik. Sadece afet durumlarında değil çeşitli organizasyonlarımızda da bu aracımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Mobil mutfak aracımızın güzel günlerde kullanılmasını temenni ediyorum” dedi.