Turgutlu Belediyesi Muhasebeciler Haftası’nı Unutmadı

Turgutlu Belediyesi ekipleri, 1-7 Mart arası kutlanan Muhasebeciler Haftası dolayısıyla kentte görev yapan muhasebecileri ziyaret etti.

Turgutlu Belediyesine bağlı ekipler 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında Mali Müşavir ve Muhasebeci meclis üyeleri Hüseyin Maliz, Aydın Ercan, İsmail Parmaksız’ı ve ilçede faaliyet gösteren muhasebecileri ziyaret ederek günlerini kutladı. Ekipler ayrıca Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesinde yetiştirilen çiçekleri Muhasebeciler Günü hatırası olarak hediye etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Muhasebecilik sorumluluk bakımından en hassas mesleklerimizden biridir. Muhasebecilerimizin ve Mali Müşavirlerimizin bu özel gününü unutmadık. Muhasebeciler Günü’ne ithafen kendilerine çiçek takdim ettik. Tüm zorlukları aşarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan ve işlerini özveriyle yapan tüm muhasebecilerimizin Muhasebeciler Günü kutlu olsun” dedi.