#


Turgutlu Belediyesi Muhtarlık Binalarını Yeniliyor

Turgutlu Belediyesi, mahalle sakinlerine daha modern ve daha sağlıklı bir ortamda hizmet verilmesini sağlamak amacıyla iki mahallede muhtarlık binasında yenileme çalışması başlattı.

Turgutlulu vatandaşların en iyi hizmeti alabilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki muhtarlık binalarını yeniliyor. Bu çalışmalar kapsamında ekipler, Yiğitler ve Albayrak Mahallelerinde muhtarlık binaları yenileme çalışmalarını yürütüyor. Yeni hizmet alanları kısa sürede tamamlanarak muhtarların ve vatandaşların kullanımına sunulacak.

Kent genelinde çalışmalar sürüyor

Turgutlu genelinde cadde ve sokaklarda tamirat ve bakım çalışmaları da yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Musalaryeniköy Camisi’nde parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Nar, Gündoğdu, Setüstü, Karaca, Kurtuluş, Tek, Develi, Dibek, Uygun ve Meşale Sokakta parke tamirat çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler ayrıca Temrek Mahallesindeki arazi yollarının dolgu çalışmasına gün boyu devam etti.

Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde son hazırlıklar

Turgutlu Belediyesinin Mustafa Kemal Mahallesinde hayata geçirdiği Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi Projesinin son dokunuşları yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Çocuk Kültür Sanat Merkezi bölümünde kauçuk döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “ Ekiplerimiz program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kentimizi daha yaşanabilir ve daha modern bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.