#

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri İşbaşında

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bölgeyi etkisi altına alan yoğun yağış ve fırtına sebebiyle devrilen ağaçlara anında müdahale etti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde etkili olan yoğun yağış ve fırtına sebebiyle devrilen ağaçlara anında müdahalede ederek olası bir tehlikenin önüne geçti. Vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması adına devrilen ağaçların kaldırılması ekiplerce gerçekleştirildi. Meydana gelebilecek herhangi olumsuz bir durumun önüne geçmiş oldu.

İzzetin Mahallesine Yeni Çocuk Oyun Grubu

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzzettin Mahallesine yeni bir çocuk oyun grubu kazandırdı. Ekipler tarafından İzzettin Mahallesine çocukların keyifli vakit geçirmeleri, yeni sosyal yaşam alanları oluşturulması amacıyla çocuk oyun grubu kuruldu. Çocukların güvenli ve sağlıklı bir şekilde oyun oynamaları için şehirdeki parklarda kapsamlı bir çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çıkrıkçı Mahallesinde iki noktada çocuk oyun grubunun zeminlerine kauçuk döşeme çalışmalarını da gerçekleştirdi. Ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yer alan Türkiye haritasının boyama ve bakım çalışmaları tamamlandı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Turgutlu için ekiplerimizle birlikte tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahallelerimizin, caddelerimizin, sokaklarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek gerekli tüm çalışmalarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.