Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde 2 Adet İş Yeri Satışa Çıkıyor

Turgutlu Belediyesinin Sanayi Çarşısı Projesinde 2 adet iş yerinin daha satış ihalesi yapılacak. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda düzenlenecek.

Turgutlu Belediyesinin vizyon projesi olan Sanayi Çarşısı Projesinde 2 adet iş yeri daha satışa çıkıyor. Sanayi Çarşısı Projesinde 8 ve 15 no.lu bağımsız 2 adet iş yerinin satışı kapalı teklif arttırma usulü ile yapılacak. Projede Eski Manisa Yolu cepheli 8 no.lu bağımsız bölümün muhammen bedeli 10.500,000,00 TL, Begüm Sokak cepheli 15 no.lu bağımsız bölümün muhammen bedeli 11.600.000,00 TL olarak belirlendi. Projede ihale bedelinin tamamı, ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin veya %50’si peşin ve kalanı 5 ay içinde 5 taksitle ödenebilecek. Sanayi Çarşısı Projesi ihalesi hakkında detaylı bilgiye Mali Hizmetler ve Hukuk İşleri Müdürlükleri ile https://www.turgutlu.bel.tr/kurumsal/duyurular/ adresi üzerinde ulaşılabilir.

İhale aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı

Ekim ayında düzenlenen törenle temeli atılan Sanayi Çarşısı Projesinde, toplam 12 iş yeri satılarak 115 milyon 845 bin TL kaynak yaratıldı. Satışlardan elde edilen gelir, Turgutlu'ya kazandırılacak yeni proje ve hizmetler kullanılacak. Turgutlu Belediye tarihinin en büyük yatırımıyla hayata geçirilen Sanayi Çarşısı Projesinin yapımında ise sona gelindi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kentimizin vizyon projesi olan Sanayi Çarşısı’nın yapımında sona geldik. Bugüne kadar 12 iş yerimizin satışını gerçekleştirdik. 20 Haziran Salı günü de 2 iş yerimizi daha ihaleye çıkarıyoruz. İş yeri sahibi olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Güzel Turgutlu’muz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.