#

Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde Dükkanlar Satışa Çıkıyor

Turgutlu Belediyesinin kentin katma değerini yükselteceği önemli projelerinden biri olan Sanayi Çarşısı projesinde dükkanlar satışa çıkıyor.

Mülkiyeti Turgutlu Belediyesine ait olan eski soğuk hava deposunun yerine yapılacak olan Sanayi Çarşısı projesinde dükkanlar satışa çıkmaya hazırlanıyor. Toplam 17 bin 800 m2 inşaat alanının bulunduğu proje toplam 22 adet prefabrik iş yerinden oluşacak. Eski Manisa Yolu cephesine bakan, 595 m2 ile 680 m2 arasında inşa edilecek iş yerleri batar katlı olacak şekilde tasarlandı. Hal cephesine bakan iş yerleri ise 755 m2 ile 1058 m2 büyüklüğü arasında olacak. Söz konusu bu iş yerlerinde ayrıca hem batar kat hem de bodrum kat yer alacak.

Teknolojinin tüm imkanlarından en etkin şekilde yararlanılacağı Sanayi Çarşısı projesi içerisindeki 22 adet iş yerinin her bir yerinde 10 ton kapasiteli vinç çalışması için altyapı bırakılacak. Bununla birlikte bodrum katlı iş yerlerinde bodrum kata kolaylıkla yük indirilebilmesi için yük asansör yerleri de eklenecek. Aynı zamanda tüm iş yerlerinin girişinde endüstriyel kapılar ve yangın kaçış kapıları da eklenmiş olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muzun katma değerini ve prestijini yükseltecek önemli bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Tüm detaylarını titizlikle düşündüğümüz Sanayi Çarşısı projemizde iş yerleri çok yakında satışa çıkacak. Başkanımız Çetin Akın’ın önderliğinde kentimizi yatırımla güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.