Turgutlu Belediyesi Selvilitepe Mahallesi Sosyal Hizmet Alanı İhalesine Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi, Selvilitepe Mahallesi Sosyal Hizmet Alanı Yapım İşi ihalesine çıkıyor. Yapım ihalesi 27 Nisan Perşembe günü saat 11:00’de gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi tarafından 2023 yılında Selvilitepe Mahallesine kazandırılması planlanan Selvilitepe Sosyal Hizmet Alanında ihale aşamasına gelindi. Projenin yapım ihalesi 27 Nisan Perşembe günü saat 11:00’de Turgutlu Belediyesinde yapılacak. Açık ihale usulü ile yapılacak olan ihale, Kamu İhale Kurumu’nun Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden gerçekleşecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Halkımıza en iyi hizmeti vermek için özveriyle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında dini, kültürel ve sosyal alanlarda önemli projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Selvilitepe Mahallemize kazandıracağımız Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi Projemizde bu hizmetlerimizin en önemli örneklerinden biri. Projemizin yapım ihalesi 27 Nisan Perşembe günü saat 11:00’de belediyemizde gerçekleşecek. Şimdiden hemşehrilerimize ve güzel Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.

Selvilitepe Sosyal Hizmet Alanı Projesi özellikleri

Mülkiyeti Turgutlu Belediyesine ait olan taşınmazda sosyal hizmet alanına yönelik mimari tasarım projeleri ve zemin etüt çalışmaları tamamlandı. Proje; bodrum, zemin ve 2 katlı toplam inşaat alanı 664 m2 betonarme olarak tasarlandı.