Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi Kapılarını Depremzede Çocuklar İçin Açtı

Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi, deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelen depremzede çocukların spor kurslarından ücretsiz yararlanmasını sağlayacak.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yaraların sarılması için çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, Spor Akademisi bünyesinde yeni bir proje başlattı. Buna göre deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelen depremzede çocuklar için Spor Akademisindeki kurslar ücretsiz olarak verilecek. Turgutlu Belediyesi gerçekleştireceği bu proje sayesinde depremzede çocukların fiziksel, sosyal ve psikolojik olarak depremin yarattığı olumsuzluklardan en hasarla etkilenmelerini amaçlıyor.

Müracaatların Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası 7. katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde 09:00-12:30 / 13:30-17:00 yapılacağı kurslar hakkında 0236 313 21 22 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak deprem felaketinin açtığı yaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda yeni bir çalışma başlatarak Spor Akademimiz bünyesinde aktif olan kurslardan çocuklarımızın ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlayacağız. Çocuklarımız gülsün diye elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bu felaketi de hep birlikte atlatacak, birlikte iyileşeceğiz” ifadelerini kullandı.