#

Turgutlu Belediyesi Spor Tesislerine Bir Yenisini Daha Ekliyor

Turgutlu Belediyesi ekipleri saha çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde hazırlanan program doğrultusunda yol yenileme, bakım, tamirat, boyama, çim ekimine devam ediliyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çepnidere Mahallesindeki arazi yolları üzerinde asfalt hazırlık çalışmaları ile Güney Mahallesine bağlı Kıran Mevkisi, Çıkrıkçı Mahallesinde yer alan Fatih Cami’sinde parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Ayvacık Mahallesinde 5 bin m2’lik parke döşeme çalışmaları yürütülüyor. Ekipler tarafından aynı zamanda Kurudere, Karaoluk, Gökgedik, Baktırlı Mahalleleri ile Ayvacık Mahallesine bağlı Gökçealan Mevkisinde mutfak ve tuvalet yapım çalışmaları kapsamında fayans döşemesi eş zamanlı olarak yapıldı. Altyapı çalışmaları sonucunda kazılan yollarda bakım ve tamirat çalışmalarını sürdüren ekiplerce Çıkrıkçı Mahallesi ile Hatuniye, Uzman, Dikişyurdu, Akbaş, Beceren, Can, Lütfi Erer sokakta parke tamiratları gerçekleştirildi.

Dağyeniköy Mahallesine yeni halı saha

Turgutlu Belediyesi Akçapınar, Derbent, Yakuplar, İstasyonaltı, İzzettin ve Avşar Mahallelerine kazandırdığı spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor. Bu doğrultuda Dağyeniköy Mahallesinde yeni ve modern halı sahanın yapımına başlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Turgutlu Otobüs Terminali’nde iç ve dış cephe boyama çalışmalarını yürütüyor. Çampınar Mahallesinde yer alan köy kahvehanesi ile Urganlı Halk Eğitim Merkezi’nde iç cephe boyama çalışmaları tamamlandı. Ekipler bununla birlikte Irlamaz, Çatalköprü, Musalaryeniköy ve Sinirli Mahallelerinde budak çalışmalarını gerçekleştirdi. Yedi Eylül Yolu ve Sanayi Cami’sindeki yeşil alanlarda çim ekimi ise ekiplerce yapıldı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda kentimizi spor kenti yapma hedefiyle 6 mahallemize kazandırdığımız spor tesislerimize bir yenisi daha ekliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.