#

Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu Cimri Oyunuyla Alaşehir’e Konuk Olacak

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tiyatro Ekibi, Cimri oyunuyla Alaşehir’e konuk olacak. Cimri, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00’da Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde sahnelenecek.

Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu; bir dünya klasiği olan, Fransız Edebiyatının ünlü yazarı Moliere tarafından kaleme alınan Cimri oyununu Alaşehirli tiyatro izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. İki perdelik komedi türündeki oyunun ilk gösterimini geçtiğimiz günlerde Turgutlu’da gerçekleştiren ve izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu, Alaşehir Turnesi kapsamında 28 Mayıs Cumartesi günü perdelerini açacak. Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde saat 20:00’da başlayacak olan oyuna girişler ise ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu’da bir ilki gerçekleştirerek bu güzel oyunu bizlerle buluşturan tiyatro ekibimiz Alaşehir sahnesine konuk olacak. Ekibimize 28 Mayıs Cumartesi günü sahneleyecekleri oyunda başarılar diliyorum. Alkışları bol olsun” şeklinde konuştu.