Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu “Kırmızı Kurdele” Oyunuyla Sahnede

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kırmızı Kurdele” isimli tiyatro oyunuyla 6 Ekim’de tiyatro severlerle buluşacak.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi, pandemi sebebiyle uzun bir aradan sonra yeniden tiyatro izleyicisiyle bir araya gelecek. Yönetmenliğini Alpay Erdoğmuş’un üstlendiği, Efsun Cilasun’un kaleme aldığı “Kırmızı Kurdele” tiyatro oyununda kadının toplumdaki yeri konusu işlenecek. İlk gösterimin 6 Ekim Çarşamba günü yapılacağı “Kırmızı Kurdele” oyunu, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 20:00’da perdelerini açacak. Oyun, aynı zamanda 13 ve 20 Ekim tarihlerinde de sahnelenecek.

Ücretsiz olan “Kırmızı Kurdele” tiyatro oyununa girişler ise HES Kodu ile yapılacak.

Kırmızı Kurdele tiyatro oyununun toplumda kadının yeri konusunu işleyerek farkındalık yaratacağını belirten ve Turgutlu halkını, oyunu izlemeye davet eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Pandemi sebebiyle bir yılı aşkın süredir sahnelerden ve seyircisinden uzak kalan Belediyemiz Tiyatro ekibi, toplumumuzda kadının yeri konusunda farkındalık yaratacağına inandığımız, çok önemli bir oyunla yeniden hemşehrilerimizle buluşacak. Tüm tiyatro severlerimizi 6,13 ve 20 Ekim tarihlerinde sahnelenecek Kırmızı Kurdele oyunumuzu izlemeye davet ediyorum” dedi.