Turgutlu Belediyesi Vezneleri Hafta Sonu da Açık Olacak

Turgutlu Belediyesi sorumluluğunda olan Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi ödemeleri kapsamında Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan vezneler hafta sonu açık olacak.

Konut, işyeri, arsa ve arazi sahiplerinin ödemekle mükellef oldukları Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan Reklam Vergilerinin 1. Taksit ödemeleri devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasında yer alan vezneler ise 31 Mayıs Salı günü sona erecek olan söz konusu vergilerin ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için bu hafta sonu hizmet vermeye devam edecek. Vezneler, oluşabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek ve vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü saat 08:30-17:30 saatleri arasında açık olacak.

Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan Reklam Vergilerinin 1. Taksit ödemeleri, Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası zemin katında yer alan veznelerden veya https://webportal.turgutlu.bel.tr/ adresi üzerinden yapılabilir.