#

Turgutlu Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında eş zamanlı olarak çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Cadde ve sokakların modern ve estetik görünüme kavuşması adına yoğun mesai harcayan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kullanım ömrünü tamamlamış veya yenileme ihtiyacı olan bölgelerde parke döşeme ve parke tamiratlarına devam ediliyor. Ekipler bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Gökgedik Mahallesinde başladıkları 2300 m2’lik parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Uzun yıllardır sorunların yaşandığı Çamlıca Yolu’nda ise parke döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Ekipler bir yandan da doğalgaz ve internet altyapı çalışmaları sırasında bozulan Şehitler Yolu ile Simge, Yıldız, Çimentepe, Selçuk, Tuna, Akbaş, Ayyıldız, Üzümlü, Lale, Kemalpaşa, Ethem Kaya, Muratdağı, Yörük, Akşemsettin ve Şehit Bülent İlhan Sokakta parke tamiratlarını tamamladı. Dibek ve Bağ Sokakta ise parke tamiratları yürütülüyor.

Mevsimlik çiçekler toprakla buluşuyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise çiçek ve fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor. Çıkrıkçı Mahallesinde, Turgutlu Belediyesi Şantiyesinde yetiştirilen mevsim çiçeklerinin dikimi ekipler tarafından yapıldı. Bununla birlikte okullar, kamu ve kurum kuruluşları ile camilerin boyama çalışmalarını da sürdüren ekiplerce Mesleki Eğitim Merkezi ve Tatar Camisinde boyama çalışmalarına gün boyu devam edildi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına merkez ve kırsal mahallelerimizde kötü durumda olan yolların yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kentimizin kış aylarında da güzel ve rengarenk görünmesi için her sene yaptığımız çiçek dikimine ise başladık. Ekiplerimize emekleri için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” şeklinde konuştu.