#

Turgutlu Belediyesinden 10 Bin Metrelik Asfalt

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ova yolları başta olmak üzere kent merkezindeki pek çok noktada asfaltlama çalışması devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde başlatılan Urganlı Mahallesi ve Ahmetli’ye bağlı Gökkaya Mahallesi arasındaki ortak bağlantı yolunun, Urganlı-Mera Mevkisi ve Yeniköy-Urganlı bölgesinin asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toplam 10 bin metrekarelik asfalt serildi. Böylece uzun yıllardır çiftçi ve üreticilerin başlıca sorunu olan yol sorunu çözüme kavuşturuldu.

İsmailcik Deresi sokakta 5000 m2’lik parke döşendi

Bir yandan da parke tamiratlarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, Acıbadem Yolu, Demirel Caddesi ile birlikte Kültür, Alakuş, Adalı, Mahmut Tuğrul, Gün, Kocatepe, Öz, Niğbolu, Canseven, Sart, Uzunyol, Yıldızlar, Sapanlı ve Hazal Sokakta parke tamirat çalışmaları tamamlandı. Ergenekon Mahallesi İsmailcik Deresi Sokakta 5000 m2’lik parke taşı döşemesi ise gerçekleştirildi.

Kent genelinde boyama çalışmaları yürütülüyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde zamanla kötü görünüm kazanan binaların boyama çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Güney Mahallesi Kur’an Kursu’nda iç ve dış cephesinde boyama çalışmaları tamamlandı. Halil Kale Fen Lisesi dış, Urganlı Jandarma Karakolu’nda ise iç cephe boyama çalışmalarına gün boyu devam edildi.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerimize bağlı arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin saha çalışmalarına devam ediyor. Özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim" dedi.