#

Turgutlu Belediyesinden 15 bin m2 Asfalt Çalışması

Turgutlu Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt serim ile asfalt yama, parke döşeme ve tamirat ile boyama çalışmalarını sürdürüyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol ile birlikte yürütülen asfalt serim ve yama çalışmalarını yerinde inceledi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız devam eden asfalt serim ve yama çalışmaları Turgutlu’nun farklı noktalarında gerçekleştiriliyor. Sulama Birliği Bakım Onarım Şantiyesi ile Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı arasındaki yola 10 bin m2’lik asfalt serim çalışmalarına ekipler gün boyu devam etti. Son Sokak üzerinde Sulama Birliği ile Tren Yolu arasında alanda ise 5000 m2’lik asfalt serim çalışmaları tamamlandı. 1. Kanal Mevkisinde ise ekipler asfalt yama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yıllardır büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı Yiğitler Mahallesi Harekatı Milliye Sokakta 2500 m2’lik parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler tarafından ayrıca Kurtuluş Mahallesi Yaşar Sokakta doğalgaz çalışması sonucu kazılan alanda parke tamirat çalışmaları yürütüldü.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dağyeniköy Mahallesi düğün salonu, Yunusdere Mahallesi köy konağı ve Sinirli Mahallesinde yer alan caminin bahçesindeki korkuluk demirlerinin boyama çalışmaları tamamladı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ise yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde asfalt çalışmalarını ara vermeden büyük bir titizlikle sürdürüyor. Sulama Birliği Bakım Onarım Şantiyesi ile Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı arasındaki yola 10 bin m2’lik ve Sulama Birliği ile Tren Yolu arasında yer alan Son Sokak yoluna 5 bin m2’lik asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yiğitler Mahallemiz Harekatı Milliye Sokakta 2500 m2’lik parke tamirat çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın yol sorunlarını ortadan kaldırdık. Bununla birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde parke tamiratı ve boyama çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Turgutlu için çalışıyoruz.”