#

Turgutlu Belediyesinden 8 Mart’a Özel Video

Turgutlu Belediyesi Çetin Akın’ın göreve gelmesinden sonra gelenek haline getirdiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel videolarına bir yenisini daha ekledi.

Turgutlu Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için yeni bir video yayınladı. Çetin Akın’ın başkanlığa seçilmesinden sonra her 8 Mart’ta farklı temalarda videolar yayınlayan Turgutlu Belediyesi, bu yıl da özel bir video yayınladı. Geçtiğimiz yıl Kadın Basketbol Takımı oyuncularıyla hazırlanan kadın cinayetlerine ve kadına yönelik şiddete dikkat çeken bir video yayınlayan Turgutlu Belediyesi bu yıl ise kadın istihdamına yönelik yaptığı çalışmaları gösterdiği bir video yayınladı.

Turgutlu Belediyesi tarihinde ilk kadın belediye başkan yardımcısı olarak Çetin Akın döneminde atanan Evren Erbaş, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine atanan Hale Bozdemir, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın hayata geçirdiği El Emeği Halk Pazarı projesinde esnaf, Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularının yer aldığı videoda kadınların taleplerine dair mesajlar verildi.

Video sonunda Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın:

“Turgutlu Belediyesi olarak güçlü kadınlar ve güçlü yarınlar için kadınların, hayatın her alanında var olmasını destekliyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

Turgutlu Belediyesi ve Belediye Başkanı Çetin Akın’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan video kısa sürede çok sayıda paylaşım ve beğeni aldı.