#

Turgutlu Belediyesinden Çocuklara Yönelik Cimnastik Kursu

Turgutlu Belediyesinin çocuklara spor bilincini aşılama ve fiziksel olarak sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla açtığı spor kurslarının üçüncüsü cimnastik kursu oldu.

Turgutlu Belediyesi tüm spor branşlarının temeli kabul edilen cimnastik kursunu çocuklarla buluşturuyor. 4-7 yaş arası kız ve erkek çocuklarına yönelik açılan cimnastik kursuyla çocukların denge ve koordinasyon başta olmak üzere tüm temel becerileri kazanmaları amaçlanıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek cimnastik kursu ilk etapta çarşamba ve cuma günleri gerçekleşecek. Kursa yoğun talep olması durumunda gün sayısı artırılacak. Yedi Eylül Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak cimnastik kursu 10:30-11:30 ve 11:30 -12:30 saatlerinde iki grup halinde düzenlenecek.

Cimnastik kursuna kayıtlar ise Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası 7. Katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alınmaya başladı. Cimnastik kursu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0236 313 21 22 numaralı telefonu arayabilirler.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirmeye yönelik belediyemiz bünyesinde cimnastik kursumuzu açtık. Çocuklarımız cimnastik kursumuz denge, koordinasyon, esneklik yetilerini geliştirebilme imkanına sahip olacaklar. Bununla birlikte bütün spor branşları için temel olan cimnastik sayesinde ileriki dönemlerde çocuklarımızın spora olan yakınlığı da artmış olacak. Çocuklarımızın sporla büyümesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.