#

Turgutlu Belediyesinden Dört Mahallede Çalışma

Turgutlu Belediyesi ekipleri Albayrak Mahallesinde tamirat çalışmalarına başladı. Üç mahallede parke ve bordür tamiratları ekiplerce tamamlandı. Bir parkın da boyama çalışmaları ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tamirat çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Çalışmalar doğrultusunda Albayrak Mahallesi Aydınlık Sokakta parke tamiratına başlandı. Cumhuriyet Mahallesi Şehit Er Ahmet Yağız Sokak, İstiklal Mahallesi Şehit İbrahim Deri Sokakta su, kanalizasyon, elektrik, doğal gaz, internet altyapı çalışmaları sırasında kazılan noktalarda parke tamiratları tamamlandı. Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta bordür taşı tamiratı da ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Turgutlu’daki parkları bahara hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda İstasyon Parkında bakım ve boyama çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütüldü.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dört bir koldan mahallelerimizde parke ve bordür taşı tamiratlarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de çocuk oyun gruplarını boyama çalışmaları ile birlikte parklarımızın bakım ve boyama çalışmalarını eş zamanlı gerçekleştirerek parklarımızı bahar mevsimine hazırlamayı sürdürüyor. Daha güzel bir Turgutlu için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.