Turgutlu Belediyesinden Duygusal 10 Kasım Videosu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 83’üncü yılında duygusal bir video ile andı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan videoda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duyulan sevgi vurgulandı. Videoda Başkan Çetin Akın çocuklarla birlikte Atatürk büstüne çiçek bıraktı. Başkan Akın’ın yakasında ebedi aşkı ve sonsuz sevgiyi sembolize eden mavi gül yer aldı. Başkan Akın mavi gülü Atatürk büstüne bırakarak Atatürk’e duyulan ebedi sevgiyi anlattı. Başkan Akın, yayınlanan anlamlı videoda “Seni unutturmaya çalışanlara inat, bir 10 Kasım sabahı daha seninleyiz Ata’m… Seni bir gün değil, bir saniye bile unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” sözleriyle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme ve beğeni alan video vatandaşlardan da tam not aldı.

Turgutlu Belediyesinden Duygusal 10 Kasım Videosu