#

Turgutlu Belediyesinden Fatih Sanayi Sitesine 2500 m2’lik Parke Taşı

Turgutlu Belediyesi ekipleri Fatih Sanayi Sitesinde parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Fatih Sanayi Sitesindeki çalışmaların yanı sıra Yeniköy Mahalle Camisi ve Polis Merkezi Amirliğinde de boyama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Sanayi Sitesinin genelinde parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Ekiplerin yürüttükleri çalışmalar sonucunda toplamda 2500 m2’lik parke taşı döşenmiş olacak.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ise Urganlı Mahallesindeki Yeniköy Mahalle Camisinin bakım ve boyama çalışmaları sürdürülüyor. Boyama öncesinde bakım çalışmalarının tamamlandığı Yeniköy Mahalle Camisinde boyama çalışmalarına yine ekiplerce devam ediliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ayrıca Polis Merkezi Amirliğinin iç cephe boyama çalışmalarını da tamamladı.

Ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fatih Sanayi Sitesinde ekiplerimiz tarafından önceden belirlenen noktalarda parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Çalışmaların sonunda toplamda 2500 m2’lik parke taşı döşeyeceğiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise Yeniköy Mahalle Camisinin bakım ve boyama çalışmalarını gerçekleştirirken bir yandan da Polis Merkezi Amirliğinin boyama çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.