Turgutlu Belediyesinden Geleneksel İftar Programı

Turgutlu Belediyesi tarafından 11 Mart Pazartesi günü saat 19.19’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda toplu iftar programı düzenlenecek. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ramazan’ın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini yaşayacağımız iftar soframıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca gönüllere dokunan Turgutlu Belediyesi Turgutluluları kuracağı iftar sofrasında bir araya getirecek. Ramazan ayının ilk toplu iftarını kuracak olan Turgutlu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda iftar verecek. İftar sofrası Ramazan ayının ilk günü olan 11 Mart Pazartesi saat 19.19’da kurulacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Birlikteliğin, bereketin ve dayanışmanın olduğu Ramazan ayında geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar programlarımız bu yılda devam ediyor. İftar soframızı mübarek Ramazan ayının ilk gününde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda kuracağız. Ramazan’ın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini yaşayacağımız iftar soframıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.