#


Turgutlu Belediyesinden Gökgedik Mahallesinde 2300 m2’lik Parke Döşemesi

Turgutlu Belediyesi kentin dört bir yanında yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan da mahallelere yeni çocuk oyun grupları kazandırılmaya devam ediliyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kırsal mahallelerde parke taşı döşeme çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Bu doğrultuda Dağyeniköy Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gökgedik Mahallesinde 2 bin 300 m2’lik parke döşeme çalışmalarına başlandı. Sezon öncesinde asfalt hazırlık çalışmalarını gerçekleştiren ekipler Turgutlu kent merkezi ile Çepnidere Mahallesini birbirine bağlayan arazi yolu üzerinde asfalt hazırlığı kapsamında dolgu çalışmalarını tamamladı. Merkez ve kırsal mahallelerde altyapı çalışmaları sonucunda kazılarak bozulan yolların bakım ve onarımlarını da sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Gültekin, Dibek, Sakarya, Varna, Tezcan, Fatih, Sancak, Özel ve Kiraz Sokakta parke tamiratlarına devam ediliyor.

Turgutlu Belediyesi her fırsatta çocukların yüzünü güldürecek çalışmaları bir bir gerçekleştirmeyi de sürdürüyor. Bu doğrultuda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurudere Mahallesinde yeni çocuk oyun grubunun kurulumu yapıldı. Ekipler ayrıca Karpuz Kaldıran Parkı’nda çim ara ekim çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Kentimizde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda gerekli çalışmaları yerine getiriyoruz. Bozulan yollarda bakım ve tamirat çalışmalarımızla yaya ve araç güvenliğini koruyoruz. Bununla birlikte kırsal ve merkez mahallelerimize kazandırdığımız çocuk oyun gruplarına bir yenisini daha ekleyerek çocuklarımızın keyifle vakit geçirmelerine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Özveriyle çalışan tüm ekiplerimize işlerinde kolaylıklar dilerim” şeklinde konuştu