Turgutlu Belediyesinden Haftalık Faaliyet Videosu

Turgutlu Belediyesi, bir hafta içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalarını yayınladıkları video ile paylaştı.

Hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışan ekiplerin ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın çalışmaları yayınlanan video ile kamuoyuyla paylaşıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan videoda, Başkan Akın’ın imzaladığı toplu iş sözleşmesi, sosyal denge tazminatları sözleşmesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kentin estetiğini ve görünümünü güzelleştiren çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Gıda Çarşısı başta olmak üzere kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarını içeren görüntüler yer aldı. Ekiplerin çalışmaları yanı sıra spor ve sanat etkinliklerini içeren görüntüler söz konusu videoda yayınlandı. Haftalık çalışmalarını içeren haber bülteni videosu Başkan Akın’ın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında her Pazartesi günü paylaşılacak.