#

Turgutlu Belediyesi’nden Kanal Yanı Yollarda Yama Çalışması

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından DSİ’Ye ait 1. Kanal yanında bulunan yollarda yama çalışması başlatıldı. Mezbahanenin yanında başlayan çalışmalar Sarıbey mahallesine kadar devam edecek.

Turgutlu Belediyesi geçtiğimiz yıl araç filosuna eklediği asfalt yama aracıyla DSİ’ye ait kanal yanı yollarda çalışma başlattı. DSİ’den alınan izin çerçevesinde çitçilerin yoğun olarak kullandığı 1. kanal yanında bulunan yollarda yama çalışmaları başladı. Sarıbey mahallesine kadar uzanan yolda yapılacak çalışmaların havaların müsaade etmesiyle 10 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan: “Kanal yanında bulunan yollardan uzun zamandır çiftçilerimizin şikayetleri geliyordu. DSİ’ye ait bu yollarda alınan izin sonrası çalışmalarımızı başlattık. Turgutlu Belediyesi’ne ait yollarda geçtiğimiz yıl 78 km asfalt çalışması gerçekleştirmiştik. Kanal yanında bulunan ve kötü durumda olan yollardaki yama çalışmalarımızı 10 gün içinde tamamlayarak çiftçilerimizin arazilerine sağlıklı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız. Üreten ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi