#

Turgutlu Belediyesinden Merkez ve Kırsal Mahallelerde Eş Zamanlı Çalışma

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde bakım, onarım ve tamirat çalışmalarına devam ederken bir yandan da dört kırsal mahalleye yeni tuvalet ve mutfak yapımı gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sezon öncesi asfalt hazırlık çalışmalarını yoğunlaştırdı. Buna göre Turgutlu kent merkezi ile Çepnidere Mahallesini birbirine bağlayan arazi yolu üzerinde dolgu çalışmaları yapılarak yol, asfalta hazır hale getiriliyor.

Kırsal mahallelere yaptığı kiraz alım yerleri ile çiftçilerin ve üreticilerin yüzünü güldüren Turgutlu Belediyesi, mahalle sakinlerinin çok amaçlı olarak da kullandıkları kiraz alım yerlerinin çevresine tuvalet ve mutfak bölümleri de oluşturuyor. Bu kapsamda Gökgedik, Kurudere, Karaoluk ile Ayvacık Mahallesine bağlı Gökçealan Mevkiinde eş zamanlı olarak tuvalet ve mutfak yapımı ekipler tarafından yürütülüyor.

Parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarına da bir yandan devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Atatürk Mahallesi Özenç Sokak, Yiğitler Mahallesi Şehit Ekrem Kaygısız Sokakta parke tamiratları tamamlandı. Şehitler Mahallesi Tezcan Sokak, Turgutlar Mahallesi Kiraz Sokakta parke tamiratlarına gün boyu devam edildi. Dağyeniköy Mahallesinde ise 500 m2’lik parke döşemesi gerçekleştirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise belediyeye ait park ve yeşil alanlarda çim ara ekimine devam ediyor. Avşar Mahallesinde yer alan Şehit Onur Karakaya Parkı’nda çim ara ekimi ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Ekiplerimiz belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.