Turgutlu Belediyesinden Mevlid Kandili’nde Pilav Hayrı

Turgutlu Belediyesi tarafından Mevlid Kandili münasebetiyle pilav ve ayran hayrı gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediyesinin gelenekselleşen ikramları Mevlid Kandili’nde de devam etti. Turgutlu Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara pilav ve ayran dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hayırda Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Evren Erbaş kazanların başına geçerek vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yaptı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Mevlid Kandili’nin mübarek Cuma gününe de denk gelmesi dolayısıyla birçok manevi duygunun bir arada yaşandığı özel günlerden bir tanesi oldu. Turgutlu Belediyesi olarak her kandilde olduğu bu mübarek Mevlid Kandili’mizde de ikramlarımızı gerçekleştirdik. Mevlid Kandili Türgutlu’muza, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirsin” dedi.