Turgutlu Belediyesinden Miraç Kandili’nde Helva Hayrı

Turgutlu Belediyesi Miraç Kandili dolayısıyla camilerde, eczanelerde, hastane ve Turgutlu Garajında vatandaşlara helva ikramında bulundu.

Turgutlu Belediyesi’nin her özel günde gelenekselleşen ikramları Miraç Kandili gecesinde de devam etti. Miraç Kandili münasebetiyle vatandaşlara helva dağıtıldı. Vatandaşların kandillerini tebrik eden Turgutlu Belediyesi ekipleri, kent genelindeki camilerde, Turgutlu Devlet Hastanesi Acil Servisinde, nöbetçi eczanelerde ve Turgutlu Garajında helva dağıtımını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Miraç Kandili dolayısıyla hemşehrilerimize helva ikram ettik. Mübarek Miraç Kandili’nin başta Turgutlu’muz olmak üzere ülkemize ve dünyamıza barış, sağlık, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Allah hayırlarımızı ve dualarımızı kabul etsin” dedi.